Wat is de toepassing?

Abet Basic wordt veel gebruikt voor betimmeringen en afwerkingen, bijvoorbeeld van gevels of boeidelen. Abet Basic is weliswaar geschikt voor buitentoepassingen, maar de fabrikant adviseert voor buiten gebruik te maken van Abet Premium. Abet Basic wordt ook veel toegepast in interieurbouw en meubelindustrie.

Moet ik rekening houden met krimp en uitzetting?

Bij het bepalen van de maat houdt u rekening met een zekere krimp en uitzetting ten gevolge van wisselingen in temperatuur. Past u de platen binnenshuis toe dan zal de werking van de plaat relatief gering zijn. Gebruikt u de plaat buiten dan zullen de verschillen in temperatuur groter zijn. Houdt dan rekening met een afstand tussen de platen die tenminste gelijk is aan de dikte van de plaat. Bij een plaat van 6mm dik past u dus een voeg toe van tenminste 6mm.

Ik heb een zuiver witte kleur nodig

De kleur van de Abet basic is verkeersbord wit. Dit is een witte kleur, maar is niet zuiver wit. Heeft u exact RAL 9010 nodig bestel dan een Trespa plaat.

Ik heb een andere kleur nodig dan wit

De Abet basic is alleen leverbaar in de kleur verkeersbord wit. Heeft u een HPL plaat nodig in een andere kleur nodig? Bestel dan een Abet Premium of een Trespa plaat.

HPL-TIGT.nl is een speciaalsite van:

TIGT.nl

XLHC bv

Plutoweg 7

8932 AC Leeuwarden

KvK 61960675

BTW NL854568037B01

Bezoek uitsluitend op afspraak.

 

Groot project?

Mail voor offerte naar:

[email protected]

 

Keurmerk webwinkel