Wat is de toepassing?

Abet Premium wordt veel gebruikt voor betimmeringen en afwerkingen, bijvoorbeeld van gevels of boeidelen. De kleur is UV bestendig.

Moet ik rekening houden met krimp en uitzetting?

Bij het bepalen van de maat houdt u rekening met een zekere krimp en uitzetting ten gevolge van wisselingen in temperatuur. Past u de platen binnenshuis toe dan zal de werking van de plaat relatief gering zijn. Gebruikt u de plaat buiten dan zullen de verschillen in temperatuur groter zijn. Houdt dan rekening met een afstand tussen de platen van ten minste 6mm.

Wat betekent licht gestructureerd?

De plaat heeft aan een zijde een heel lichte sinaasappel structuur.

Ik heb een zuivere RAL kleur nodig

De kleur van de Abet premium kan iets afwijken van de standaard RAL kleur. Op het oog is dit echter niet zichtbaar. Wanneer de plaat wordt toegepast direct tegen ander materiaal in eenzelfde RAL kleur zou er een heel klein verschil merkbaar kunnen zijn. In de praktijk doet zich dit vooral voor wanneer er extra hoge eisen worden gesteld aan de architectonische kwaliteit.

Ik wil de plaat in een andere dikte

De Abet premium is alleen leverbaar 6mm. Heeft u een HPL plaat nodig in een andere dikte? Bestel dan een Abet basic. Let op: Abet Basic is uitsluitend leverbaar in de kleur wit.

HPL-TIGT.nl is een speciaalsite van:

TIGT.nl

XLHC bv

Plutoweg 7

8932 AC Leeuwarden

KvK 61960675

BTW NL854568037B01

Bezoek uitsluitend op afspraak.

 

Groot project?

Mail voor offerte naar:

[email protected]

 

Keurmerk webwinkel