Wijziging bestelling en retourrecht
U kunt uw bestelling, ook na bevestiging en betaling nog aanpassen of annuleren zolang deze nog niet is verwerkt. Neem daartoe zo snel mogelijk contact met ons op. (tel 058-3030766)
Verder heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Kijk op onze pagina Retourrecht.

 
  Aanvullende voorwaarden minimum prijs per paneel
Wij passen prijzen toe per vierkante meter. Dit zijn vaste prijzen. Voor grote aantallen kunnen wij eventueel een korting geven. Voor kleinere afmetingen hanteren wij een minimum prijs per paneel. Deze minimum prijs is omdat heel kleine panelen zeer tijdrovend zijn in verhouding tot de opbrengst die er tegenover staat.
 

 Verwerking bestelling
Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen krijgt u hiervan een bevestiging. HPL platen worden op maat gezaagd door een daarin gespecialiseerd bedrijf. Nadat de platen op maat zijn gezaagd is aanpassing of annulering  van de bestelling niet meer mogelijk. Het klaar maken van een bestelling kan in totaal enige dagen duren. De op deze site aangeboden artikelen zijn voorraadartikelen (met uitzondering van de Trespa platen). Wanneer een artikel desondanks onverhoopt niet op voorraad is dan nemen wij contact met u op.

 

 Betalen

U betaalt op onze site altijd via betrouwbare partners zoals iDEAL, Mollie of PayPal. Wij bieden een keus uit betaalmogelijkheden. Wanneer er aan een betaalmogelijkheid extra kosten zijn verbonden dan zal dat vooraf uitdrukkelijk worden vermeld.
 
 Afhalen

Het afhalen van bestellingen kan in Leeuwarden op onze vestiging Plutoweg 7.
Wanneer u bij uw bestelling heeft gekozen voor deze optie, dan nemen wij contact op voor het maken van een afspraak over het moment waarop u de bestelling kunt komen afhalen.
 
 Bezorgkosten Nederland (muv Waddeneilanden)
De kosten voor afhandeling en bezorging binnen Nederland (muv Waddeneilanden) bedragen voor plaatmateriaal € 25,00. Voor bevestigingsmaterialen bedragen deze kosten € 7,50. Bestellingen voor de € 500 worden zonder bijkomende kosten bezorgd.