TRESPA ® (6mm) 

 

Kies de kleur

Kies hieronder de gewenste kleur door te klikken op de afbeelding. U komt op de productpagina waar u de gewenste afmetingen in kunt geven. Wij verkopen Trespa uitsluitend als hele plaat van  3050 x 1530 mm. De dikte is 6 mm. U kunt tijdens het bestelproces nog gewenste zaagmaten doorgeven. Zagen is gratis.

Wat is de toepassing?

Trespa wordt veel gebruikt voor betimmeringen en afwerkingen, bijvoorbeeld van gevels, dakkapellen of boeidelen.

Hoe werkt de zaaginstructie?

Tijdens uw bestelling kunt u nog gewenste zaagmaten doorgeven. Houd rekening met een zaagsnede van minstens 3mm. U mag ons ook een zaagtekening toemailen: [email protected] Zagen is gratis. Wij maken uitsluitend rechte zaagsnedes en doen geen bewerkingen.

 

Moet ik rekening houden met krimp en uitzetting?

Bij het bepalen van de maat houdt u rekening met een zekere krimp en uitzetting ten gevolge van wisselingen in temperatuur. Past u de platen binnenshuis toe dan zal de werking van de plaat relatief gering zijn. Gebruikt u de plaat buiten dan zullen de verschillen in temperatuur groter zijn. Houdt dan rekening met een afstand tussen de platen van tenminste 6mm. Het advies van de fabrikant is een voeg van 10mm. In verband met productgarantie dient u hier rekening mee te houden.

Ik wil de plaat in een andere dikte

Trespa is bij ons alleen leverbaar 6mm. Heeft u een HPL plaat nodig in een andere dikte? Bestel dan een Abet basic. Let op: Abet Basic is uitsluitend leverbaar in de kleur wit.

De levertijd

U dient rekening te houden met een levertijd van 4 – 14 werkdagen. De reden hiervan is dat dit voor ons geen voorraadartikel is. Onze leveranciers kunnen evenmin garanderen dat er van iedere kleur altijd voldoende voorraad is. Uiteraard stellen wij u na bestelling op de hoogte van de verwachte leverdatum.

HPL-TIGT.nl is een speciaalsite van:

TIGT.nl

XLHC bv

Plutoweg 7

8932 AC Leeuwarden

KvK 61960675

BTW NL854568037B01

Bezoek uitsluitend op afspraak.

 

Groot project?

Mail voor offerte naar:

[email protected]

 

Keurmerk webwinkel